Sütőtökös almaleves
Recept nyomtatása Sütőtökös almaleves Mézeskalács fűszerezésű krémes leves, ami hidegen és melegen is egyaránt finom. Előkészítés 10 perc Program idő/főzés 30 perc Mennyiség liter Hozzávalók
Recept nyomtatása Sütőtökös almaleves Mézeskalács fűszerezésű krémes leves, ami hidegen és melegen is egyaránt finom. Előkészítés 10 perc Program idő/főzés 30 perc Mennyiség liter Hozzávalók
Recept nyomtatása Fekete szezámmag ital A fekete szezámmagból készült tejpótló különleges és egyedi ízvilágával tűnik ki, amely enyhén a mákra emlékeztet. Gazdag, földes aromája tökéletesen
Recept nyomtatása Kesudió ital A kesudióból készült növényi tejpótló egy krémes állagú, laktózmentes alternatíva a hagyományos tej helyett. Gazdag E-vitaminban és magnéziumban. Enyhén édeskés, dióra
Recept nyomtatása Szilvás körte ital Ez a szilvás körtés ital egy ízletes és természetes gyümölcsital. A friss, érett körte és a lédús szilva kombinációja tökéletes
Recept nyomtatása Szilvás dióleves Őszi hangulatú fűszeres leves, ami igazán jól esik egy hűvös napon. Előkészítés 5 perc Program idő/főzés 30 perc Mennyiség liter Hozzávalók
Recept nyomtatása Körte – alma ivólé Ez a frissítő körte- és alma alapú ivólé tökéletes választás a nap bármely szakaszában. A zamatos körte lágy édessége
Recept nyomtatása Mandula ital Az egyik legkedveltebb növényi tejpótlót készítettük el mandulából házi verzióban. Gyönyörű fehér színe van és nagyon krémes. Előkészítés 5 perc Program
Recept nyomtatása Vaníliás rizs ital Enyhén édes, finom desszert ital. Tökéletes kiegészítője lehet egy péksüteménynek, reggelinek, de egyéb desszert készítésénél is felhasználható. Előkészítés 5 perc
Recept nyomtatása Hokkaido tök krémleves A Hokkaidó tökből készült krémleves igazi őszi finomság, amelyet a gyömbér és a kurkuma különleges ízei tesznek még izgalmasabbá. A
Recept nyomtatása Sós-karamellás földimogyoró ital Különleges ízvilágú desszertital, amiben a földimogyoró és a karamell ízharmóniája alkot páratlan élményt. Előkészítés 15 perc Program idő/főzés 30 perc
Recept nyomtatása Szójaital Finom, krémes tejpótló egy kis vaníliával. A kész italon látszik, hogy milyen habos, és még tovább habosítható akár kávéhoz, vagy kakaóhoz. Előkészítés
Recept nyomtatása Rebarbaraleves A rebarbara savanykás ízű, piros szárú zöldség, mégis inkább gyümölcsként használjuk fel desszertekhez és édes leveshez. Gazdag C-vitaminban és rostokban. Egy nagyon
Recept nyomtatása Citromos vaníliás köles ital Finom desszert ital, ami hidegen, de melegen is egyaránt ízletes. Remek kiegészítője lehet a reggelinek, de édes péksütemények tésztájába
Recept nyomtatása Vaníliás datolyás rizs ital Finom desszert ital, amit a vanília és a datyola tesz különlegessé. Előkészítés 10 perc Program idő/főzés 30 perc Mennyiség
A rebarbarás eperleves egy különleges és frissítő étel, amelyben az édes eper ízét a savanykás rebarbara egészíti ki. Ez a párosítás egyedülálló ízélményt nyújt, amely tökéletes választás egy forró nyári napon. A leves könnyed és frissítő, ideális előételként vagy desszertként is.
Földimogyoró ital receptünket nagy siker övezte, ezért kicsit bolondítottunk a recepten és finom desszert italt készítettünk.
Ezúttal megpirítottuk a földimogyorót és egy kis karamellás ízvilágot és kakaót csempésztünk az alapanyagok közé. Nagyon jól habosítható.