Rebarbaraleves
Recept nyomtatása Rebarbaraleves A rebarbara savanykás ízű, piros szárú zöldség, mégis inkább gyümölcsként használjuk fel desszertekhez és édes leveshez. Gazdag C-vitaminban és rostokban. Egy nagyon
A tápióka keményítőt a konyhában leginkább süteményekhez – édesekhez és sósakhoz egyaránt – ajánljuk, hiszen maglisztekhez keverve kitűnő állagú kenyerek készíthetők belőle.
Recept nyomtatása Rebarbaraleves A rebarbara savanykás ízű, piros szárú zöldség, mégis inkább gyümölcsként használjuk fel desszertekhez és édes leveshez. Gazdag C-vitaminban és rostokban. Egy nagyon
Tejmentes, vegán sajtpótlót készítettünk, ami a cheddar sajt jegyeit hordozza.
Egyszerűen elkészíthető, szeletelhető. A megadott mennyiségekkel 2 db 10 cm átmérőjű sajtkorong készíthető.
Tavaszi epres crumble, vagyis morzsa süti, tele édes gyümölccsel, a teteje pedig ropogós tészta. Gyorsan elkészíthető, kiadós és nagyon ízletes.
Mennyei krémes, habos sütemény, ami szűrlemény felhasználásával készült.
Téli receptversenyünkre érkezett ez a finom mártás, amit akár tartár-helyettesítőként is használhatunk. A recept készítője afrikai harcsával kínálta, de egyéb hús-és halételekhez, rántott gombához, zöldségekhez is kiválóan illik.
Könnyen elkészíthető süti, ami hatékony felhasználási módja a “tejfőzésből” visszamaradt szűrleményeknek.