mag

Az olajos magvak palettája széles és számos pozitív hatást gyakorolnak szervezetünkre.
Amellett, hogy kiváló nassolnivalók, remek tejpótló alapanyagok.
Magas fehérje-, rost-, vitamin- és ásványianyag-tartalmuk miatt igazi szupertáplálékoknak számítanak.

Nézzük még milyen jótékony tulajdonságokkal bírnak:
-többsége omega-3 zsírsavban gazdag
-magas kálium, magnézium tartalommal rendelkeznek
-csökkenthetik a szívbetegségek rizikóját,
-ásványi anyagok és nyomelemek révén sejtvédő, antioxidáns hatásúak
-védik az idegeket és csontokat
-elősegíthetik a vérnyomás és koleszterinszint normalizálását
-hozzájárulhatnak az úgynevezett oxidatív stressz okozta károsodások elleni küzdelemhez
-fantasztikus növényi tejhelyettesítő alapanyagok
telítenek, ezért tökéletes kiegészítői diétáknak kis mennyiségben.

https://www.vegital.hu/fozesi-alapanyagok-kiegeszitok/magvak

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső