Recept nyomtatása Levendulás áfonyakrémleves Igazi nyári krémleves, ami behűtve nagyon finom előétel, vagy desszert. Előkészítés 20 perc Program idő/főzés 30 perc Mennyiség l Hozzávalók 450
Recept nyomtatása Rebarbaraleves A rebarbara savanykás ízű, piros szárú zöldség, mégis inkább gyümölcsként használjuk fel desszertekhez és édes leveshez. Gazdag C-vitaminban és rostokban. Egy nagyon
A rebarbarás eperleves egy különleges és frissítő étel, amelyben az édes eper ízét a savanykás rebarbara egészíti ki. Ez a párosítás egyedülálló ízélményt nyújt, amely tökéletes választás egy forró nyári napon. A leves könnyed és frissítő, ideális előételként vagy desszertként is.
A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.