juharszirup

Gesztenyés desszert ital

A gesztenyéből, mazsolából és dióból készült desszert ital egy igazi ízkavalkád, amely magában hordozza az őszi és téli időszakok meleg hangulatát. A gesztenye kellemesen selymes textúrát kölcsönöz az italnak, míg a mazsola édes, gyümölcsös jegyeivel fokozza az ízharmóniát. A dió, ropogós, karakteres íze pedig izgalmas kontrasztot teremt az egyéb összetevőkkel. Ideális választás lehet a hideg estéken, amikor a desszert és ital összeolvad, hogy feledhetetlen élményt teremtsen.

Tovább olvasom »

“Mandula ital” 2.

Egy kedves Vegital készülék tulajdonos osztotta meg velünk az általa kikíséletezett “mandulatej” receptet. Elmondása szerint ez a tejpótló kiváló kávéhoz is, tejhabosítóban habos lesz.

Tovább olvasom »

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső