Pisztácia “joghurt”
Recept nyomtatása Pisztácia “joghurt” Finom, krémes joghurtpótló, aminek az alapját a pisztácia adja. Diós ízjegyeivel igazán kellemes aroma jellemzi. Kiváló kiegészítője granolának, müzlinek, gabonapehelynek. Előkészítés
Probiotikus joghurt kultúra, más néven termophil joghurt kultúra, a Streptococcus thermophilus, Lactobacillus acidophilus és Bifidobacterium (BB-12) törzseiből áll. Ezek hőoptimuma 37-45°C. A Streptococcus thermophilusnak a kezdeti savanyodásban van fontos szerepe, a Lactobacillus acidophilus pedig az aroma termelésben és a végső savanyításban.
Recept nyomtatása Pisztácia “joghurt” Finom, krémes joghurtpótló, aminek az alapját a pisztácia adja. Diós ízjegyeivel igazán kellemes aroma jellemzi. Kiváló kiegészítője granolának, müzlinek, gabonapehelynek. Előkészítés
A korhelylevest, vagyis savanyú káposztalevest sokat ismerik, tipikus újévi fogás. Ennek a levesnek az ízvilágát varázsoltuk egy aromás lencsesalátába.
Téli receptversenyünkre érkezett ez a szuper alkotás, ami egy sütés nélküli desszert különlegesség.
Különleges ízharmóniájú “joghurt”. Aki szereti a pisztáciát az ennek is biztosan a szerelmese lesz.
Házi készítésű növényi “joghurt” szintén házi készítésű granolával. Igazi, tartalmas reggeli, de a nap bármely szakában ízletes pohár desszert.