“Kölestúrós” tészta baconnel
Ezt az ételt csak imádni lehet. A kölesből készített túrópótló nagyon hasonlít az eredetire, ebben a kombinációban pedig igazán ízletes ebéd varázsolható belőle.
Probiotikus joghurt kultúra, más néven termophil joghurt kultúra, a Streptococcus thermophilus, Lactobacillus acidophilus és Bifidobacterium (BB-12) törzseiből áll. Ezek hőoptimuma 37-45°C. A Streptococcus thermophilusnak a kezdeti savanyodásban van fontos szerepe, a Lactobacillus acidophilus pedig az aroma termelésben és a végső savanyításban.
Ezt az ételt csak imádni lehet. A kölesből készített túrópótló nagyon hasonlít az eredetire, ebben a kombinációban pedig igazán ízletes ebéd varázsolható belőle.
Ízletes, krémes joghurt, ami bármilyen idény gyümölccsel elkészíthető.
Sütés nélküli, könnyű “joghurtos” desszert, ami “mandulatejből” készült.
Finom, könnyű “ivójoghurt” a mák imádóknak. Most meggyel dúsítottuk, de elkészíthető szilvával, almával, vagy más kedvelt gyümölccsel is.
Finom, kanalazható, krémes joghurt, amibe utólag is tettünk meggydarabokat. Bármilyen gyümölccsel elkészíthető finomság.
Finom, krémes növényi “joghurt”. Önmagában fogyasztva is tökéletes desszert, de egy kis gyümölccsel maga az álom.
Ízletes, krémesen lágy, sűrű állagú növényi “joghurt”
Finom desszert készülhet ebből a mandulakrém alapból. Mi most pohárkrémet álmodtunk belőle.
Egy finom joghurt alap, ami önmagában is nagyon ízletes, de tovább is dolgozható finom növényi “sajthelyettesítővé”.