A földimandula gumó hasonló íz karakterű, mint a mandula, de lényegesen édesebb.  
Maga a gumó is közvetlenül fogyasztható, kiváló nassolni való, ami nem hizlal, és nem emeli a vércukorszintet.
percElőkészítési idő 10 minutes minutes
percFőzési idő 35 minutes minutes
Összesen 45 minutes minutes
Mennyiség/űrtartalom:    1.3 liter
Hozzávalók
- 110 g földi mandula gumó
 - 36 g kókuszreszelék
 - 30 ml Olajessimo
 - 2 cm vaníliarúd ízlés szerint lehet több is
 - 1 g himalája só
 - víz a maximum jelzésig
 
Így készítsd!
- Az összes hozzávalót Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
 - Program: "száraz mag", "áztatott mag", "gabonatej", "soymilk", "five grain"
 - A program lejárta után a kész italt beleöntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.
 
További információk
Te is szeretnél ilyen finom tejpótlót főzni? Kattints IDE!
								
															
								
								
