Diós kakaós kevert sütemény szűrleményből

Diós kakaós kevert sütemény szűrleményből

Ez a diós kakaós kevert süti tökéletes módja annak, hogy a diós beigli ital szűrleményét is újrahasznosítsuk, és egy ízletes desszertet készítsünk belőle. A szűrleményben maradt gazdag diódarabok és a kakaó mély, csokoládés íze harmonikusan egészíti ki egymást, miközben a süti puha, omlós textúrája igazi kényeztetés minden falatban. Egy csipet porcukorral meghintve tökéletes a tea- vagy kávé mellé, de magában is fantasztikus desszert!
Elkészítési idő 10 minutes
Főzési idő 30 minutes
Összes idő 40 minutes
Mennyiség/űrtartalom 20 tepsi

Alapanyagok

  • 200 g diós beigli szűrlemény
  • 250 g éiszt (amennyit a tészta felvesz)
  • 120 g eritrit / porcukor
  • 2 db tojás
  • 12 g sütőpor (1 csomag)
  • 2 evőkanál kakaó
  • 1 kiskanál rumaroma
  • 1 dl olaj
  • 2 dl diós beigli ital (vagy növényi ital)
  • 50 g dió (feldarabolva)

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek