Csicseriborsós zöldségleves

Csicseriborsós zöldségleves

Ízeletes laktató leves, amit csicseriborsóval tettünk gazdgabbá és különlegessé.
Elkészítési idő 10 minutes
Főzési idő 35 minutes
Összes idő 45 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.3 l

Alapanyagok

  • 3 db sárgarépa (közepes méretű)
  • 2 db krumpli (közepes méretű)
  • 0,5 db karalábé
  • 1 szál póréhagyma
  • 1 kis csokor petrezselyem
  • 240 g csicseriborsó (konzervet használtunk)
  • 1 teáskanál olívaolaj
  • 1 teáskanál
  • 1 csipetnyi őrölt bors
  • 1 teáskanál piros paprika
  • víz a maximum jelzésig

Így készítsd!

  1. A zöldségeket meghámozzuk és kis kockákra daraboljuk, majd a csicseriborsó kivételével Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
  2. Felöntjük maximum jelzésig vízzel, majd elindítjuk a Chunky Soup programot.
  3. Az utolsó 10 percben hozzátesszük a csicseriborsót. (Silver Digital készülék estében van lehetőség megszakítamni a programot.)

Jegyzetek

G.B. Beáta receptje

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek