A mangó alapú házi gyümölcslé frissítő és ízletes, amelyet könnyen elkészíthetünk otthon. A mangó gazdag C-vitaminban és antioxidánsokban, így ez az ital nemcsak finom, hanem egészséges is.
percElőkészítési idő 5 minutes minutes
percFőzési idő 25 minutes minutes
Összesen 30 minutes minutes
Mennyiség/űrtartalom: 1.2 l
Hozzávalók
- 300 g mangó
- 150 g alma
- 50 g narancs
- 20 g citrom
- 60 g eritrit
- 1 csipetnyi só
- víz a maximum jelzésig
- 1 evőkanál méz utólag adjuk a kész italhoz
Így készítsd!
- A gyümölcsöket megtisztítjuk és kis darabokra vágjuk.
- Az ital hozzávalóit a méz kivételével a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
- Először összeturmixoljuk a Nyers italok/ Fruit Juice programmal, majd elindítjuk a Krémleves/ Smooth soup funkciót.
- Ha lejárt a program és az ital langyosra hűlt, hozzákeverjük a mézet.
- A szűrés opcionális, ha nem szeretnénk a kész italban pici gyümölcs darabkákat, akkor érdemes leszűrni.
- Hűtve fogyasztva igazán frissítő.