Bableves

Bableves

Klasszikus magyar leves, ami a Rainbow készülékünk Soup&Stew funkciójával megfőzve olyan, mintha kuktában készült volna. A füstös ízhatást egy kis folyékony füsttel értük el, de ízlés szerint készülhet akár kolbász karikákkal is.
Course magyar leves
Elkészítési idő 20 minutes
Főzési idő 30 minutes
Összes idő 50 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.8 liter

Alapanyagok

  • 300 g sárgarépa (apróra kockázva)
  • 50 g fehérrépa (apróra kockázva)
  • 250 g vörösbab (konzerv)
  • 50 g vöröshagyma
  • 20 g tv paprika
  • 50 g paradicsom
  • 40 g zellergumó
  • 10 g
  • 1 csipetnyi bors
  • 3-4 csepp folyékony füst
  • 1 mokkáskanál ételízesítő (opcionális)
  • víz a maximum jelzésig

Rántás hozzávalói

  • 20 g liszt
  • 8 g pirospaprika
  • 2 gerezd fokhagyma

Így készítsd!

  1. A hozzávalókat előkészítjük és kis 1 x 1 cm -es kockákra vágjuk.
  2. A Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük és elindítjuk a Soup&Stew vagy a Chunky soup programot.

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek