Kókuszos krémlikőr

Ez a kókusz ízű krémlikőr egyedi ízélményt kínál, különösen egyszerű elkészíteni, ha az alapot Vegital növényi italkészítőben főzzük meg. Az italt a finom kókusz és krémes textúra teszi különlegessé. Kiváló desszertital, amelyet jéghidegen kínálva, vagy koktélok alapjaként is fogyaszthatunk. Tökéletes választás ünnepi alkalmakra vagy baráti összejövetelekre.
perc5 minutes
perc30 minutes
Összesen 35 minutes
Mennyiség/űrtartalom: 1 liter

Hozzávalók
 

  • 100 g kókuszreszelék
  • 40 g kesudió
  • 40 g kókuszzsír
  • 10 ml olaj
  • 30 g eritrit/kristálycukor
  • 1 csipetnyi
  • víz a maximum jelzésig
  • 100 ml vodka (utólag keverjük a kész alaphoz)

Így készítsd!
 

  • A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük a vodka kivételével.
  • Elindítjuk a Five grain programot.
  • Ha lejárt a program, leszűrjük az italt.
  • Visszaöntjük a növényi italkészítőbe, hozzá adjuk a vodkát és összeturmixoljuk a Juice funkcióval.
  • Fogyasztásig tároljuk hűtőben.
  • Szervírozás előtt alaposan rázzuk össze.
Recept nyomtatása Pin Recipe

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek