A tejmentes Pumpkin Spice Latte tökéletes alternatíva azok számára, akik elkerülik a tejtermékeket. Mandulatejjel készítve is megmarad az ital jellegzetes, fűszeres ízvilága, amelyet a fahéj, gyömbér, szerecsendió és szegfűszeg tesz teljessé.
A mandulatej enyhe, diós aromája jól kiegészíti a fűszereket, és krémes textúrát biztosít, így egy kényeztető, mégis könnyed őszi italt kapunk.
Előkészítés | 10 perc |
Program idő/főzés | 30 perc |
Mennyiség |
liter
|
Hozzávalók
- 500 ml mandula ital
- 3 evőkanál sült sütőtök
- 30 g eritrit / cukor
- 1 mokkáskanál pumpkin spice fűszerkeverék (fahéj, gyömbér, szerecsendió, szegfűszeg)
- 0,5 teáskanál vanília aroma
- 2 dl kávé
Hozzávalók
|
Elkészítés
- A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
- Elindítjuk a Cream Soup programot.
- Amíg készül az alap, készítünk egy kávét és mandulatejet habosítunk.
- A pohárba először a sütőtökös alapot öntjük, majd erre a kávét és a tetejére adagoljuk a "tejhabot".