Ez a karibi koktél igen elterjedt, sokan szívesen fogyasztják hűsítőként a nyári melegben.
Az eredeti recept spanyol gyökerekkel rendelkezik, neve is szűrt ananászt jelent. Alkoholos változata fehér rummal készül. Mi ezt most kihagytuk belőle, de így is nagyon finom és abszolút hozza a megszokott kókusz-ananász ízvilágot.
percElőkészítési idő 10 perc perc
percFőzési idő 10 perc perc
Összesen 20 perc perc
Mennyiség/űrtartalom: 1.5 liter
Hozzávalók
- 500 g ananász friss vagy cukrozatlan konzerv
- 1 liter kókusztej
- 20 g eritrit
Így készítsd!
- A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük és kétszer lefuttatjuk a nyers daráló programot.
- Program: "nyers italok", "juice"
További információk
Te is szeretnél ilyen finom italt készíteni? Kattints IDE!

