A mangó alapú házi gyümölcslé frissítő és ízletes, amelyet könnyen elkészíthetünk otthon. A mangó gazdag C-vitaminban és antioxidánsokban, így ez az ital nemcsak finom, hanem egészséges is.
percElőkészítési idő 5 minutes minutes
percFőzési idő 25 minutes minutes
Összesen 30 minutes minutes
Mennyiség/űrtartalom:    1.2 l
Hozzávalók
- 300 g mangó
 - 150 g alma
 - 50 g narancs
 - 20 g citrom
 - 60 g eritrit
 - 1 csipetnyi só
 - víz a maximum jelzésig
 - 1 evőkanál méz utólag adjuk a kész italhoz
 
Így készítsd!
- A gyümölcsöket megtisztítjuk és kis darabokra vágjuk.
 - Az ital hozzávalóit a méz kivételével a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
 - Először összeturmixoljuk a Nyers italok/ Fruit Juice programmal, majd elindítjuk a Krémleves/ Smooth soup funkciót.
 - Ha lejárt a program és az ital langyosra hűlt, hozzákeverjük a mézet.
 - A szűrés opcionális, ha nem szeretnénk a kész italban pici gyümölcs darabkákat, akkor érdemes leszűrni.
 - Hűtve fogyasztva igazán frissítő.
 
								
															
								
								
