A házi vegán Raffaello golyók készítése igen egyszerű, amelynek során a hagyományos Raffaello golyók ízét vegán összetevőkkel érhetjük el. A végeredmény egy könnyű, ropogós és ízletes vegán édesség, amelyet bármikor és bármilyen alkalomra elkészíthetünk.
percElőkészítési idő 5 minutes minutes
percFőzési idő 20 minutes minutes
Összesen 26 minutes minutes
Mennyiség/űrtartalom: 10 golyóhoz
Hozzávalók
- 200 g sűrített kesutej
- 100 g kókuszreszelék
- 10-12 db blansírozott mandula
- 50 g kókuszreszelék a forgatáshoz
Így készítsd!
- Öntsük a sűrített kesutejhez a kókuszreszeléket.
- Alaposan keverjük össze, majd tegyük a masszát a hűtőszekrénybe legalább 3 órára.
- A kókuszreszelék jól beszívja a sűrített tejet, így már könnyen formázhatóvá válik.
- Gyúrjunk golyókat belőle és tegyünk a közepébe egy szem mandulát.
- Hempergessük meg kókuszreszelékben. Fogyasztásig tegyük hűtőbe.
További információk
A sűrített kesutej receptje ezen a linken található: https://tejmentesreceptek.hu/recept/suritett-kesutej