Nyári gyümölcsös "krémtúró”, amit a nagy melegben is szívesen eszik baba is, anya is.
percElőkészítési idő 10 minutes minutes
percFőzési idő 35 minutes minutes
Összesen 45 minutes minutes
Mennyiség/űrtartalom: 1.3 liter
Hozzávalók
- 120 g alma
- 80 g áfonya
- 100 g köles (átöblítve)
- 6 dl víz (minimum jelzésig)
- 25 g kesudió
- 25 g földimandula
- 7 g kókuszvirágcukor
Így készítsd!
- Az összetevőket a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
- A hozzávalókat először összeturmixoljuk a Fruit Juice, vagy Blend programmal, majd elindítjuk a Baby food funkciót.
- A kész "krémtúrót" lehűtjük, majd fogyasztásig hűtőben tároljuk.
További információk
K.H. Petra receptje