Nyomtatás
Zellerkrémleves
Szinte egész évben készíthető finom krémleves. A zellert ízletes körtével egészítettük ki, a kettő harmóniájából született ez a finom étel.
Elkészítési idő 10 minutes
Főzési idő 30 minutes
Összes idő 40 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.3 liter
-
240
g
zellergumó
-
220
g
körte
vagy alma
-
1
evőkanál
mangalica zsír
-
1
fej
salotta hagyma
-
400
ml
húsleves alaplé
vagy zöldséglé
-
kesudió ital
a maximumig
-
só
ízlés szerint
-
bors
ízlés szerint
-
100
g
totu krém extra
opcionális
-
Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítőbe tesszük, feltöltjük kesu itallal a maximum jelzésig.
-
Elindítjuk a vegyes ital/krémleves programot.
-
Ha a program lejárt, a levest tálba öntjük,ízesítjük. Pár csepp tökmagolajjal tálaljuk.
Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)