Go Back
+ servings
Print

Vegán forró csoki

Az igazi forró csoki sűrű, krémes, kakaós, szívet-lelket melengető finomság. Megpróbáltunk egy tej-és cukor-és gluténmentes változatot megalkotni. Nekünk nagyon ízlett az eredmény.
Prep Time 10 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 40 minutes
Servings 1.3 l

Ingredients

  • 100 g kesudió
  • 60 g blansírozott mandula
  • 1 evőkanál Olajessimo
  • 1 db vaníliarúd (ízlés szerint lehet kevesebb is)
  • 2,5 evőkanál eritrit
  • 3 evőkanál karobpor vagy kakaó
  • 1 csipetnyi himalája só
  • víz a maximum jelzésig

Instructions

  • Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét és előbb Blend vagy Juice funkcióval összeturmixoljuk az alapanyagokat.
  • Ezután indítjuk el a "száraz mag", "áztatott mag", "gabonatej", "soymilk" programot.
  • A program lejárta után a kész italt beleöntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. Az ici-pici szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.
  • Tipp: A kész forró csokira reszelhetünk tejmentes étcsokoládét , vagy ízlés szerint adhatunk hozzá mézet, fahéjat.

Notes

Kíváncsi vagy mivel főztük ezt az isteni forró csokit?  Kattints IDE!