- A leves hozzávalóiból a zöldségekkel, a hússal, fűszerekkel, húslevest főzünk, lassú tűzőn. 
- Amikor a hús puhára főtt, leszűrjük, a  húst félrerakjuk, majd szeleteljük. 
- A mártás hozzávalóiból a zöldségeket a gép tartályába rakjuk, hozzáadjuk a babérlevelet és felöntjük a húslevessel. Kiválasztjuk a Smooth Soup funkciót majd elindítjuk. 
- Ha lejárt a program, belekeverjük a totu krém extrát, amiben elkeverjük a konjac lisztet, a citromlét, a narancslét, az eritritet, a glicint, végül mustárral ízesítjük. 
- Megkóstoljuk,ha szükséges, tovább ízesítjük, hogy az édes és a savanyú íz jól harmonizáljon egymással. 
- A felszeletelt húsra ráöntjük a mártást és körettel tálaljuk.