Go Back
+ servings
Print

Szója "joghurt"

Servings 1 liter

Ingredients

Hozzávalók 1 liter "joghurt alaphoz"

  • 60 g szója
  • 20 g rizs
  • 50 g kókuszzsír
  • 10 g cukor
  • víz a min-max jelzés közé

Fermentáláshoz

  • 1 liter “joghurt” alap
  • 1 adagolókanál joghurt baktérium kultúra

Tálaláshoz

  • gyümölcs
  • granola

Instructions

  • A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
  • Elindítjuk a Five Grain programot.
  • Ha lejárt a program, megvárjuk, amíg a tejszínpótló langyosra hűl és a fermentáló tartályába tesszük.
  • Beoltjuk baktérium kultúrával és a joghurt programon 12 órát erjesztjük, Cooling funkcióval.

Notes

Te is szeretnél ilyen finom tejpótlót főzni? Kattints IDE!