Nyomtatás
Sárgarépa krémleves
Ízletes "tejszínes" leves, ami krémes, sűrű és igazán kiadós.
Elkészítési idő 10 minutes
Főzési idő 30 minutes
Összes idő 40 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.8 liter
"Zabtej"
-
30
g
zabpehely
gluténmentes
-
70
g
kókuszreszelék
-
1
evőkanál
olaj
-
víz
a minimum jelzésig
Leves
-
450
g
sárgarépa
karikákra vágva
-
50
g
vöröshagyma
-
60
g
burgonya
-
1
gerezd
fokhagyma
-
2
db
tyúkhúsleves kocka
ízfokozó mentes gm
-
bors
ízlés szerint
-
gyömbér
ízlés szerint
-
szerecsendió
ízlés szerint
-
2
evőkanál
olaj
-
1
liter
"zabtejszín"
-
Alapnak készítünk egy "zabtejszínt" a Vegital növényi italkészítőben.
-
A kész "tejszínt" leszűrjük, várunk míg hűl egy kicsit, majd visszaöntjük a tartályba.
-
Beleadagoljuk a leves hozzávalóit.
-
Először Juice programon összeturmixoljuk, majd Krémleves programon készre főzzük.
-
Pörkölt tökmaggal tálaljuk.