Go Back
+ servings
Print

Pisztácia ital

Azt valamennyien tudjuk, hogy a pisztácia nagyon finom és felemelő érzés szemezgetni a felnyíló héjakból előbukkanó magokat. Ebből az ízletes és pozitív tulajdonságokkal bíró magból tejhelyettesítő is készíthető. Egy krémes, sűrű italt kapunk, a pisztácia jellegzetes ízvilágával, enyhén zöldes-szürke színben.
Prep Time 10 minutes
Cook Time 35 minutes
Total Time 45 minutes
Servings 1.3 liter

Ingredients

Instructions

  • Az összes hozzávalót Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
  • Program: "száraz mag", "áztatott mag", "gabonatej", "soymilk", "five grain"
  • A program lejárta után a kész italt beleöntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk. Érdemes kétszer leszűrni, hogy ne maradjanak benne torkot irritáló kis morzsák.
  • A pisztácia ital állás közben bezöldülhet, de ez az ízén nem változtat.

Notes

Te is szeretnél ilyen finom tejpótlót főzni? Kattints IDE!