-
A mandulás aranylen italt leszűrjük és 42 fokra lehűtjük.
-
Hozzáadjuk a mézet,a kollagént,az olvasztott kakaóvajat, összekeverjük.
-
Beletesszük az oltóanyagot, melyet kevés vízben elkeverünk és hozzáadagoljuk a 42 fokos italhoz.
-
Ezután a Vegital fermentáló tartályába öntjük, kiválasztjuk a joghurt programot és várunk amíg elkészül a joghurt helyettesítőnk.
-
1 teáskanál xantánt, 1 csapott teáskanál konjac lisztet és 1-2 teáskanál Gál glicint összekeverünk, majd 1 evőkanál joghurt helyettesítőt elegyítünk hozzá. Csomómentesre keverjük, majd a többi krémhez öntjük.
-
Csatos üvegbe kanalazzuk, hűtőben tároljuk fogyasztásig, (tovább sűrűsödik a tárolás alatt.)
-
A képen látható pohárkrémnél egymásra rétegeztük a mandulakrémet és a sárgabarack lekvárt.