Nyomtatás
Levendulás áfonyakrémleves
Igazi nyári krémleves, ami behűtve nagyon finom előétel, vagy desszert.
Elkészítési idő 20 minutes
Főzési idő 30 minutes
Összes idő 50 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.8 l
-
450
g
áfonya
-
1
teáskanál
levendula
(opcionális)
-
140
g
cukor/eritrit
-
1
g
só
-
1
csipetnyi
őrölt fahéj
-
1
csipetnyi
őrölt szegfűszeg
-
15
ml
citromlé
-
3
dl
kesudió "tejszín"
-
víz a minimum-maximum jelzés közé
-
A hozzávalókat a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
-
Elindítjuk a Smooth Soup programot.
-
Ha zavaróak az apró magvak, levest főzés után szűrjük le.
-
Öntsük üvegbe és pár órára tegyük hűtőbe. Hidegen a legfinomabb.