Finom, krémes joghurt, amit fekete ribizlivel gazdagítottunk. Bármilyen gyümölcs használható hozzá, az eredmény biztosan ízletes lesz.
Elkészítési idő10minutes
Főzési idő30minutes
Összes idő52minutes
Mennyiség/űrtartalom0.9liter
Alapanyagok
"Joghurt" alap
50gkesudió
65grizs
sócsipetnyi/ízlés szerint
2lapos evőkanálkókuszzsír
víza maximum jelzésig
1dbjoghurt baktérium
Pohár desszert
granola
2evőkanáljuharszirup
1marékfekete ribizli
5dl"joghurt"
Így készítsd!
A joghurt alapanyagait a baktérium kultúra kivételével a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
Program: "száraz mag", "gabonatej", "soymilk".
Az elkészült italt visszahűtjük 42 fokra. Hozzáadjuk az oltóanyagot, melyet kevés vízben jól elkeverünk és hozzáöntjük a „tejszínhez”.
A Vegital fermentáló tartályába tesszük, kiválasztjuk a Joghurt készítő programot 12 órára állítjuk.
A kész joghurtba turmixoljuk a gyümölcsöt és a juharszirupot. Granola ágyon tálaljuk, a tetejét megszórhatjuk granolával, friss gyümölccsel.