Finom, krémes joghurt, amit fekete ribizlivel gazdagítottunk. Bármilyen gyümölcs használható hozzá, az eredmény biztosan ízletes lesz.
Prep Time 10 minutesminutes
Cook Time 30 minutesminutes
Total Time 52 minutesminutes
Servings 0.9liter
Ingredients
"Joghurt" alap
50gkesudió
65grizs
sócsipetnyi/ízlés szerint
2lapos evőkanálkókuszzsír
víza maximum jelzésig
1dbjoghurt baktérium
Pohár desszert
granola
2evőkanáljuharszirup
1marékfekete ribizli
5dl"joghurt"
Instructions
A joghurt alapanyagait a baktérium kultúra kivételével a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
Program: "száraz mag", "gabonatej", "soymilk".
Az elkészült italt visszahűtjük 42 fokra. Hozzáadjuk az oltóanyagot, melyet kevés vízben jól elkeverünk és hozzáöntjük a „tejszínhez”.
A Vegital fermentáló tartályába tesszük, kiválasztjuk a Joghurt készítő programot 12 órára állítjuk.
A kész joghurtba turmixoljuk a gyümölcsöt és a juharszirupot. Granola ágyon tálaljuk, a tetejét megszórhatjuk granolával, friss gyümölccsel.