Ízletes, krémesen lágy, sűrű állagú növényi "joghurt"
Elkészítési idő10minutes
Összes idő18minutes
Mennyiség/űrtartalom1liter
Alapanyagok
1liter kókuszos aranylen ital
1 evőkanálmézvagy Fig -m- Sweet édesítő ízlés szerint
2evőkanál Gál kollagén peptidopcionális
0,33dbjoghurt baktérium kapszula1/3 kapszula
50gkókuszzsír
1teáskanál konjac liszt
1teáskanál Gál glicin
gránátalmaízlés szerint
Így készítsd!
A kókuszos aranylen italt leszűrjük, majd 42 fokra lehűtjük.
Hozzáadjuk a mézet, a kollagént és botmixerrel jól összekeverjük,
Belekeverjük a vízben feloldott oltóanyagot.
A Vegital fermentáló tartályába öntjük,kiválasztjuk a joghurt programot.
Ha elkészült, 1 evőkanál "joghurtot",1 csapott teáskanál konjac lisztet, és 1 teáskanál Gál Glicint összekeverünk majd hozzáöntjük a többi "joghurthoz".
Csomómentesre keverjük és csatos üvegbe kanalazzuk. Hűtőben tároljuk fogyasztásig, a tárolás alatt tovább sűrűsödik.