Go Back
Print
Recipe Image
Instruction Images
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Gránátalmás chia puding "kesutejszínből"
Igen mutatós, de egyszerű desszert, ami ünnepi fogásként, de hétköznapi desszertként is felszolgálható.
Prep Time
10
perc
perc
Cook Time
30
perc
perc
Total Time
40
perc
perc
Servings
1.8
liter
Ingredients
"Tejszínhez"
100
g
kesudió
2 AP
36
g
kókuszreszelék
1 AP
20
g
rizs
só
ízlés szerint
2
evőkanál
kókuszzsír
víz
a minimum jelzésig
Gránátalmás chia puding
1
liter
"kesutejszín"
7
evőkanál
chia mag
fahéj
vaníliás eritrit
vagy cukor ízlés szerint
1
db
gránátalma
Instructions
Először a "tejszínt" készítjük el. Az összetevőket a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
Program: "kása", "sűrítők", "cereal"
A program lejárta után a kész tejszínt bele öntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.
A pudingoz a "tejszínben" feloldjuk az ízesítőket és a chia magot.
Ha a chia mag kicsit megduzzadt, friss gránátalmával egymásra rétegezzük őket.
Notes
Ettberger-Kersánszki Gabriella receptje