Egy forró, sűrű tejszínes gombakrémleves - Finom, egyszerű és laktató.
Elkészítési idő10minutes
Főzési idő30minutes
Összes idő40minutes
Mennyiség/űrtartalom1.3liter
Alapanyagok
300ggomba
2evőkanálkókuszolaj
sóízlés szerint
fehér borsízlés szerint
1fejvöröshagyma
4evőkanálToTu krém exra+ 1 evőkanál a díszítéshez
csirkehús alaplévagy zöldség alaplé a minimum jelzésig
Díszítéshez
1kis csokornyipetrezselyemlevél
10szálsnidling
4dbrókagombaszárított (opcionális)
1maréknyi szeletelt gomba
Így készítsd!
A gombát megtisztítjuk, szeleteljük, a szárított gombát meleg vízbe áztatjuk félre rakjuk.
A vörös hagymát apróra vágjuk.
Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítőbe tesszük, feltöltjük az alaplével a minimum jelzésig. Hozzáadjuk a ToTu krém extrát, majd elindítjuk a vegyes ital/krémleves programot.
Ha szükséges ízesítjük (sóval,borssal).
Egy maréknyi gombát zsiradék nélkül lepirítunk. Tálaláskor a leves tetejére pirított gombát és apróra vágott snidlinget, petrezselyemlevelet szórunk, és ToTu krém extrával gazdagítva tálaljuk.