Print
Gesztenye ital
A szelíd gesztenye a hideg idők egyik legkedveltebb csemegéje. Sütve is finom, de forró italként elkortyolgatva igazán különleges. Ha az elkészült italt megbolondítjuk egy kis rummal, esetleg aromával íze a gesztenyepüréhez hasonlít.
Prep Time 10 minutes minutes
Cook Time 35 minutes minutes
Total Time 45 minutes minutes
Servings 1.3 liter
125 g natúr gesztenye hámozott 36 g kókuszreszelék 30 g rizs kesudióval is helyettesíthető 15 ml Olajessimo 10 g kollagén peptid elhagyható, állati eredetű, vegetáriánusoknak/vegánoknak nem javasoljuk. 60 g eritrit 2 kk glicin 3 cm vaníliarúd 1 g himalája só víz a maximum jelzésig rum aroma ízlés szerint
Az összes hozzávalót Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
Program: "száraz mag", "áztatott mag", "gabonatej", "soymilk", "five grain"
A program lejárta után a kész italt beleöntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.