Nyomtatás
Gesztenye ital
A szelíd gesztenye a hideg idők egyik legkedveltebb csemegéje. Sütve is finom, de forró italként elkortyolgatva igazán különleges. Ha az elkészült italt megbolondítjuk egy kis rummal, esetleg aromával íze a gesztenyepüréhez hasonlít.
Elkészítési idő 10 minutes
Főzési idő 35 minutes
Összes idő 45 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.3 liter
125
g
natúr gesztenye
hámozott
36
g
kókuszreszelék
30
g
rizs
kesudióval is helyettesíthető
15
ml
Olajessimo
10
g
kollagén peptid
elhagyható, állati eredetű, vegetáriánusoknak/vegánoknak nem javasoljuk.
60
g
eritrit
2
kk
glicin
3
cm
vaníliarúd
1
g
himalája só
víz
a maximum jelzésig
rum aroma
ízlés szerint
Az összes hozzávalót Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
Program: "száraz mag", "áztatott mag", "gabonatej", "soymilk", "five grain"
A program lejárta után a kész italt beleöntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.