Go Back
+ servings
Print

Fermentált körte birsalmával

Gyümölcsből készült savanyúság, ami az összetevőknek köszönhetően nagyon izgalmas ízhatású.
Prep Time 10 minutes
Cook Time 28 minutes
Total Time 38 minutes
Servings 4 4 fő

Ingredients

  • 3 db körte
  • 2 db birsalma
  • 3 db bio narancs karika
  • 1 rúd fahéj
  • 1 rúd vanília felnyitva
  • 1 marék mazsola
  • 3 cm gyömbér
  • dió ízlés szerint pár db
  • kesudió ízlés szerint pár db
  • 1 evőkanál méz
  • 1 teáskanál púpozott
  • rózsabors ízlés szerint
  • 1 db zöldségek és gyümölcsök fermentáló starter keveréke
  • víz

Instructions

  • A hozzávalókat előkészítjük, feldaraboljuk. 1 egész kapszula zöldség erjesztő kultúrát elkeverünk körülbelül 0,5 l langyos vízben és ráöntjük a Vegital fermentáló tartályába helyezett gyümölcsökre. Fontos, hogy minden kis darabka benne legyen a folyadékban.
  • Elindítjuk a Kimchi programot. 28 órát állítunk be és benyomjuk a Cooling funkciót is. Ha a program lejárt csatos üvegbe rakjuk és fogyasztásig hűtőben tároljuk.