Print
Epres banános mandulaital
Egy ízletes és igen tápláló desszert italt főztünk, ami az epertől és a céklától szép rózsaszínű.
A végeredmény egy frissítő, krémes és gyümölcsös ital, amely ideális választás lehet napindítónak reggelire, vagy egy könnyű délutáni étkezéshez.
Prep Time 5 minutes minutes
Cook Time 25 minutes minutes
Total Time 30 minutes minutes
Servings 0.9 l
30 g blansírozott mandula 15 g rizs 20 g kókuszreszelék 1 csipetnyi só 20 g eritrit 5 ml olaj 20 g liofilizál eper friss epret is használhatunk 2-3 g céklapor víz a minimum és a maximum jelzés közé 1 db banán (utólag adjuk az italhoz) 5 g liofilizált eper (utólag adjuk az italhoz)
A gyümölcsöket megtisztítjuk és kis darabokra vágjuk.
Az ital hozzávalóit a banán kivételével a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
Először összeturmixoljuk a Nyers italok/ Fruit Juice programmal, majd elindítjuk a Five Grain funkciót.
Ha lejárt a program, leszűrjük az italt.
Visszaöntjük a tartályba, majd beleturmixoljuk a banánt és a maradék epret a Juice funkcióval.
Hűtve fogyasszuk.