Go Back
+ servings
Print

Epres banános mandulaital

Egy ízletes és igen tápláló desszert italt főztünk, ami az epertől és a céklától szép rózsaszínű. A végeredmény egy frissítő, krémes és gyümölcsös ital, amely ideális választás lehet napindítónak reggelire, vagy egy könnyű délutáni étkezéshez.
Prep Time 5 minutes
Cook Time 25 minutes
Total Time 30 minutes
Servings 0.9 l

Ingredients

  • 30 g blansírozott mandula
  • 15 g rizs
  • 20 g kókuszreszelék
  • 1 csipetnyi
  • 20 g eritrit
  • 5 ml olaj
  • 20 g liofilizál eper friss epret is használhatunk
  • 2-3 g céklapor
  • víz a minimum és a maximum jelzés közé
  • 1 db banán (utólag adjuk az italhoz)
  • 5 g liofilizált eper (utólag adjuk az italhoz)

Instructions

  • A gyümölcsöket megtisztítjuk és kis darabokra vágjuk.
  • Az ital hozzávalóit a banán kivételével a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
  • Először összeturmixoljuk a Nyers italok/ Fruit Juice programmal, majd elindítjuk a Five Grain funkciót.
  • Ha lejárt a program, leszűrjük az italt.
  • Visszaöntjük a tartályba, majd beleturmixoljuk a banánt és a maradék epret a Juice funkcióval.
  • Hűtve fogyasszuk.