Nyomtatás
Csokis krémkása rizsből
Könnyen elkészíthető finom desszert, ami reggelire, vagy könnyű uzsonnának is fogyasztható.
Elkészítési idő 5 minutes
Főzési idő 30 minutes
Összes idő 35 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.3 l
-
190
g
barnarizs
-
36
g
kókuszreszelék
-
2
evőkanál
kakaópor
-
1
evőkanál
olaj
-
100
g
eritrit
-
víz
a minimum-maximum jelzés közé
-
Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
-
Ráillesztjük a gép fejét és először a Blend vagy Fruit Juice programot indítjuk el.
-
A turmixolás után a Smooth/Cereal/Kása gombot nyomjuk meg.
-
A kész kását át lehet szűrni, de nem feltétlenül szükséges. Ezt rögtön a program lejárta után végezzük el.
-
A rizskása ekkor még viszonylag folyékony, de ahogy hűl, úgy sűrűsödik.
-
Ízlés szerint gazdagíthatjuk darabolt friss -és/vagy aszalt gyümölcsökkel, csoki darabkákkal, mézzel, fahéjjal, olajos magvakkal.