Print
Csokis krémkása rizsből
Könnyen elkészíthető finom desszert, ami reggelire, vagy könnyű uzsonnának is fogyasztható.
Prep Time 5 minutes minutes
Cook Time 30 minutes minutes
Total Time 35 minutes minutes
Servings 1.3 l
- 190 g barnarizs
- 36 g kókuszreszelék
- 2 evőkanál kakaópor
- 1 evőkanál olaj
- 100 g eritrit
- víz a minimum-maximum jelzés közé
Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
Ráillesztjük a gép fejét és először a Blend vagy Fruit Juice programot indítjuk el.
A turmixolás után a Smooth/Cereal/Kása gombot nyomjuk meg.
A kész kását át lehet szűrni, de nem feltétlenül szükséges. Ezt rögtön a program lejárta után végezzük el.
A rizskása ekkor még viszonylag folyékony, de ahogy hűl, úgy sűrűsödik.
Ízlés szerint gazdagíthatjuk darabolt friss -és/vagy aszalt gyümölcsökkel, csoki darabkákkal, mézzel, fahéjjal, olajos magvakkal.