Go Back
+ servings
Nyomtatás

Csokis krémkása rizsből

Könnyen elkészíthető finom desszert, ami reggelire, vagy könnyű uzsonnának is fogyasztható.
Elkészítési idő 5 minutes
Főzési idő 30 minutes
Összes idő 35 minutes
Mennyiség/űrtartalom 1.3 l

Alapanyagok

  • 190 g barnarizs
  • 36 g kókuszreszelék
  • 2 evőkanál kakaópor
  • 1 evőkanál olaj
  • 100 g eritrit
  • víz a minimum-maximum jelzés közé

Így készítsd!

  1. Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük.
  2. Ráillesztjük a gép fejét és először a Blend vagy Fruit Juice programot indítjuk el.
  3. A turmixolás után a Smooth/Cereal/Kása gombot nyomjuk meg.
  4. A kész kását át lehet szűrni, de nem feltétlenül szükséges. Ezt rögtön a program lejárta után végezzük el.
  5. A rizskása ekkor még viszonylag folyékony, de ahogy hűl, úgy sűrűsödik.
  6. Ízlés szerint gazdagíthatjuk darabolt friss -és/vagy aszalt gyümölcsökkel, csoki darabkákkal, mézzel, fahéjjal, olajos magvakkal.