Ez a mennyei zöldborsó krémleves hidegben, de a meleg hónapokban is egyaránt jól fog esni. A zöldborsót finomsága mellett jótékony tulajdonságai is különlegessé teszik.
Magas K-és B vitamin tartalommal rendelkezik, valamint igen gazdag rostokban, ami egyrészt laktat, másrészt segíti az anyagcserét.
Elkészítési idő5minutes
Főzési idő20minutes
Összes idő25minutes
Mennyiség/űrtartalom1.3l
Alapanyagok
300gzöldborsó(fagyasztottat használtunk)
5dlvíz
2gerezdfokhagyma
3dlkesuital
1teáskanálsó
1dbleveskocka
víza maximum jelzésig
1dbbio citrom leve(facsarásnyi)
levesbetétopcionális
Így készítsd!
5 dl vizet felforralunk és a Vegital növényi italkészítő gépbe teszünk a fagyasztott borsóval együtt. Így pár perc alatt kiolvad a borsó.
A többi hozzávalót is a gép tartályába adagoljuk, majd a Smooth Soup/Krémleves programmal készre főzzük.