A nyári hőségben igazán jól tud esni egy gombóc fagyi, vagy több gombóc. :)
Esetleg egy pálcikás jégkrém, ami hidratál és ízével is bearanyozza a napunkat.
A fagyialap hozzávalóit a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét és először összeturmixoljuk a Blend vagy Juice funkcióval.
Ezután elindítjuk Soymilk/Szárazmag/Dry bean programot.
A program lejárta után a kész alapot beleöntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.
Ezután visszaöntjük a tartályba és hozzáadjuk a gyümölcsöt és a kókuszkrémet. Elindítjuk a Juice programot.
A kész gyümölcsös fagyialapot 3 módszerrel dolgozhatjuk tovább.
- Fagylatkészítő géppel (1-2 óra, készülékfüggő).
- Mélyhűtőben hűtve. Ebben az esetben dermedésig óránként jól át kell keverni. (kb. 8 óra)