Sűrű almamártás, ami kiváló kiegészítője lehet húsoknak, de akár töltelékként is funkcionálhat egy ízletes palacsintában, vagy önmagában fogyasztva is igazi ínyencség.
Elkészítési idő10minutes
Főzési idő30minutes
Összes idő40minutes
Mennyiség/űrtartalom1.8liter
Alapanyagok
800galmahámozva, felkockázva
0,5dlbalzsamecet
5dlvíz
1evőkanálDia Wellnes 1:4 édesítő
mézeskalács fűszer
aszkorbinsav
1evőkanálpektin
Így készítsd!
Az előkészített almát a balzsamecettel és a vízzel a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük majd elindítjuk a cereal, kása programot.
Érdemes előtte Juice funkcióval összeturmixolni a hozzávalókat.
Miután leáll a program, hozzá adunk 1 evőkanál pektint, 1 evőkanál DW 1:4 édesitőt (opcionális, ez csak egy támpont úgy mennyiségben, mint az édesítés módját tekintve) és az ízesítőket. Juice funkcióval összekeverjük.
Ha sűrűbbre szeretnénk, több pektint kell hozzáadni.