Vegán házi karamellöntet
Recept nyomtatása
Házi karamell szirup kesudió “tejszínnel”. Tökéletes fagyira, desszertekhez, vagy rizshab tetejére. Hűtőben hetekig megőrzi finom ízét.
Mennyiség Előkészítés
250 ml 10 perc
Program idő/főzés
20 perc
Mennyiség Előkészítés
250 ml 10 perc
Program idő/főzés
20 perc
Vegán házi karamellöntet
Recept nyomtatása
Házi karamell szirup kesudió “tejszínnel”. Tökéletes fagyira, desszertekhez, vagy rizshab tetejére. Hűtőben hetekig megőrzi finom ízét.
Mennyiség Előkészítés
250 ml 10 perc
Program idő/főzés
20 perc
Mennyiség Előkészítés
250 ml 10 perc
Program idő/főzés
20 perc
Hozzávalók
Mennyiség: ml
Elkészítés
  1. Öntsd a cukrot egy magasabb falú fazékba.
  2. Várj, amíg a cukor elkezd karamellizálódni, majd óvatosan keverd át.
  3. Add hozzá a sót.
  4. Óvatosan öntsd bele a kesudió “tejszínt”.
  5. Add hozzá a vajat.
  6. Alaposan keverd össze.
  7. Hűtőben két hétig tartós marad.