Káposztával töltött paprika savanyúság
Recept nyomtatása
Finom, ropogós savanyúság, ami tökéletes választás egy ízletes ebéd mellé.
Mennyiség Előkészítés
10 db 10 perc
Program idő/főzés
36 óra fermentálás
Mennyiség Előkészítés
10 db 10 perc
Program idő/főzés
36 óra fermentálás
Káposztával töltött paprika savanyúság
Recept nyomtatása
Finom, ropogós savanyúság, ami tökéletes választás egy ízletes ebéd mellé.
Mennyiség Előkészítés
10 db 10 perc
Program idő/főzés
36 óra fermentálás
Mennyiség Előkészítés
10 db 10 perc
Program idő/főzés
36 óra fermentálás
Hozzávalók
Mennyiség: db
Elkészítés
  1. A paprikákat megmossuk, a tetejüket levágjuk és kiszedjük a belsejüket. A káposztát legyaluljuk és megtöltjük vele a paprikákat.
  2. A felöntőléhez a sós vizet felforraljuk, majd visszahűtjük.
  3. A fermentáló tartályába tesszük a babérlevelet, borsot, majd a töltött paprikákat.
  4. A baktériumkultúrát elkeverjük körülbelül fél dl vízben és a visszahűtött felöltőléhez adjuk. Ráöntjük a paprikára, úgy, hogy elfedje azokat.
  5. Kimchi programon 36 órát erjesztjük és a Cooling funkciót is benyomjuk.
Megjegyzés

F.S.Gitka receptje