Gombakrémleves
Recept nyomtatása
Egy forró, sűrű tejszínes gombakrémleves – Finom, egyszerű és laktató.
Mennyiség Előkészítés
1,3 liter 10 perc
Program idő/főzés
30 perc
Mennyiség Előkészítés
1,3 liter 10 perc
Program idő/főzés
30 perc
Gombakrémleves
Recept nyomtatása
Egy forró, sűrű tejszínes gombakrémleves – Finom, egyszerű és laktató.
Mennyiség Előkészítés
1,3 liter 10 perc
Program idő/főzés
30 perc
Mennyiség Előkészítés
1,3 liter 10 perc
Program idő/főzés
30 perc
Hozzávalók
Díszítéshez
Mennyiség: liter
Elkészítés
  1. A gombát megtisztítjuk, szeleteljük, a szárított gombát meleg vízbe áztatjuk félre rakjuk.
  2. A vörös hagymát apróra vágjuk.
  3. Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítőbe tesszük, feltöltjük az alaplével a minimum jelzésig. Hozzáadjuk a ToTu krém extrát, majd elindítjuk a vegyes ital/krémleves programot.
  4. Ha szükséges ízesítjük (sóval,borssal).
  5. Egy maréknyi gombát zsiradék nélkül lepirítunk. Tálaláskor a leves tetejére pirított gombát és apróra vágott snidlinget, petrezselyemlevelet szórunk, és ToTu krém extrával gazdagítva tálaljuk.
Megjegyzés

Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)