Bab ital
Recept nyomtatása
Egy finom, habosítható tejhelyettesítő, ami tökéletesen használható főzéshez és vegán “vajat” is készíthetünk belőle.
Mennyiség Előkészítés
1,8 liter 10 perc
Program idő/főzés
35 perc
Mennyiség Előkészítés
1,8 liter 10 perc
Program idő/főzés
35 perc
Bab ital
Recept nyomtatása
Egy finom, habosítható tejhelyettesítő, ami tökéletesen használható főzéshez és vegán “vajat” is készíthetünk belőle.
Mennyiség Előkészítés
1,8 liter 10 perc
Program idő/főzés
35 perc
Mennyiség Előkészítés
1,8 liter 10 perc
Program idő/főzés
35 perc
Hozzávalók
Mennyiség: liter
Elkészítés
  1. A babot előző este beáztatjuk.
  2. Másnap a “tej” főzése előtt a babot felforraljuk és leöntjük róla a vizet. Így kevésbé puffaszt a babtej.
  3. Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
  4. Program: “five grain”, Baby gép esetében “smooth soup”.
  5. A program lejárta után a kész italt bele öntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk.
Megjegyzés

R. Virág receptje