Levendulás “zab ital” mandulával
Recept nyomtatása
Levendulás "zabtej" mandulával
Krémes "zabtej" egy kis levendulával. Önmagában isteni tejpótló, kávéval jól harmonizáló, nagyon finom jeges kávé készíthető belőle.
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 35 perc
Mennyiség
l
Hozzávalók
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 35 perc
Mennyiség
l
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába tesszük. Ráillesztjük a gép fejét, kiválasztjuk a megfelelő programot és elindítjuk.
  2. Program: "száraz mag", "gabonatej", "soymilk"
  3. A program lejárta után a kész italt bele öntjük a géphez tartozó szűrőkancsóba. A szűrleményt spatulával kinyomkodjuk. A zab italt hőálló üvegbe töltjük.
  4. Isteni jegeskávé készíthető belőle.
Megjegyzés

L.Cs. Dorothy receptje

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek