Kókuszos aranylen ital
Recept nyomtatása
Kókuszos aranylen ital
Az aranylen nagyon erős sűrítő hatással bír, karakteres ízhatása miatt leginkább kiegészítőként, sűrítőként használjuk. A kókusz lágyít kicsit az ízén, de leginkább gyümölccsel kiegészítve ízletes.
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 30 perc
Mennyiség
liter
Hozzávalók
Előkészítés 10 perc
Program idő/főzés 30 perc
Mennyiség
liter
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Az összes hozzávalót a Vegital növényi italkészítő tartályába rakjuk és elindítjuk a Five grain programot.
  2. Ha készen van, leszűrjük. Nagyon finom natúr italként, de megbolondíthatjuk egy kis gyümölccsel is Juice programmal.(kivi,mangó,eper,málna,datolyaszilva (zöldség/gyümölcs )
  3. Ha túl sűrűnek találjuk, akkor legközelebb csak 1/2 mérőpohár aranylent adjunk hozzá.
Megjegyzés

Mojzes Éva receptje (https://mojzeske.blogspot.com/)

A tejmentesreceptek.hu oldalon található receptek, fotók és további tartalmak felhasználása részben, vagy egészben, kizárólag a Vegital írásos engedélyével történhet. A tartalmak engedély nélküli publikációja jogi következményeket von maga után.

Recept kereső
Legújabb receptek