Előkészítés | 10 perc |
Program idő/főzés | 1 óra |
Mennyiség |
fő
|
Hozzávalók
- 1 evőkanál kókuszzsír
- 1 evőkanál fügecukor Fig-M-Sweet
- 100 g mazsola
- 100 g dió
Tésztához
- 4 db tojás
- 2 evőkanál kókuszzsír
- 5 evőkanál eritrit
- 2 evőkanál holland kakaópor
- bio citromhéj reszelve
Hozzávalók
Tésztához
|
Elkészítés
- A formát kikenjük kókuszzsírral, arra öntjük az egész kevés füge cukrot (Fig-M Sweet).
- Mindegyikbe mazsolát és darabolt diót teszünk, hogy éppen beterítse a forma alját, és erre öntjük a tésztát.
- A tésztához ketté választunk 4 tojást. A sárgájához adunk 2 evőkanál olvasztott kókuszzsírt, 5 evőkanál eritritet és 2 evőkanál holland kakaóport, reszelt citromhéjat, majd habosra keverjük.
- Felverjük a fehérjét egy evőkanál citromlével kemény habbá és beleforgatjuk a kakaós masszába, majd beleöntjük a szuflé formákba.
- Kiválasztjuk a Gőzölő/STEAM DESSERT programot és az időt 1 órára állítjuk.
- Megemelkedik, és a végén, amikor kiborítjuk, úgy is marad, nem esik össze.