“Kefir” kesudióból
A kesudóból készült kefir, éppúgy, mint a bocitejes változat, krémes állagú, íze enyhén savanyú. A kefir baktériumok hozzájárulnak a kellemes aroma kialakításához.
Egészséges só márpedig létezik. Az asztali sóval ellentétben alternatívaként ismerd meg a Himalaya (Himalája) sót, az egészséges, lúgosító sót, az élet sóját!
A kesudóból készült kefir, éppúgy, mint a bocitejes változat, krémes állagú, íze enyhén savanyú. A kefir baktériumok hozzájárulnak a kellemes aroma kialakításához.
Finom, krémes növényi “joghurt”. Önmagában fogyasztva is tökéletes desszert, de egy kis gyümölccsel maga az álom.
Finom növényi tejhelyettesítő ital, mely könnyű dióízt kölcsönöz a belőle készült italoknak, ételeknek.
Igazán különleges tejhelyettesítő ital. Aki a pisztáciát szereti, ezért az italért is rajongani fog.
Nagyon jó alternatíva, ha nem tudjuk mit kezdjünk a megmaradt szűrleménnyel.
Zöld fűszerekkel, fokhagymával is ízesíthető. Nagyon finom mandulából is.
Egy finom kókusztejnél nincs is finomabb, pláne ha még egy szűrleményből készült kókusz golyóval is kiegészítjük.
Növényi “sajt” helyettesítő, mely jól olvasztható, de rántani is tökéletes.
Paleo étrendbe is beilleszthető finom lágy sajt helyettesítő. Ebből a mennyiségből 3 db készült.
Egy finom sajthelyettesítő, ami jól olvasztható, sőt vissza is dermeszthető.
Egy finom joghurt alap, ami önmagában is nagyon ízletes, de tovább is dolgozható finom növényi “sajthelyettesítővé”.